Vi säljer både livdjur och det vi producerar från gården. Vi är oftast hemma kvällar och helger men det är bra att ringa i förväg, 0708-813308. Vi deltar också i flera REKO-ringar bland annat Rimforsa och Kisa.  Till Kisa, Rimforsa och Österbymo åker vi regelbundet och kan ombesörja leverans till dörren.

Sådant som går att äta

Pris 170kr/kg som räknas på slaktkroppen före styckning, ca 10-14 kg. Du väljer sedan själv vilken styckning du vill ha. Exempelvis benfritt och färs.

Nu går det att beställa för leverans i början av mars 2024.


Sådant som kan användas för att odla

Sådant som värmer


Livdjur och avelsägg

Höns och ankor

Vi säljer avelsägg, kycklingar, tuppar och värpande höns från våra stamboksförda Smålandshöns och Eksjöhöns, samt från korsningar av dessa två raser. Både Smålandshönan och Eksjöhönan är goda värpare och kan värpa även på vintern. Det går att läsa mer om våra höns här.  Tillgång är delvis årstidsbunden. Vi har inte heller grupperna åtskilda hela året, så vill man vara säker på att kunna köpa avelsägg eller kycklingar är det bra att boka tidigt på året. Kontakta oss vid intresse.

Från våra stamboksförda Amerikanska Pekingankor kommer vi under 2024 ha avelsägg och ällingar.

Priser för 2024 (inkl. moms)

Roslagsfår med genbanksintyg och MV3 status

Vi har regelbundet tacklamm, bagglamm samt vuxna djur till försäljning. Kontakta oss vid intresse. Ibland lägger vi även upp djur till försäljning föreningen svenska Allmogefårs marknadsplats. Vi följer Allmogefårs rekommenderade prislista när vi säljer djur. Funderar du på att skaffa Rosalgsfår så får du gärna höra av dig så berättar vi gärna mer.